Restaurant Harlequin
Mamaia
Restaurant
Restaurantul Harlequin, cu o tradiție de aproape 20 de ani, a devenit un punct de atracție pentru iubitorii bucătăriei mediteraneene și balcanice de pe litoral. Cu un salon de 120 de locuri și o terasă, situat pe malul lacului Sutghiol, în inima stațiunii Mamaia, complexul Harlequin oferă tot timpul anului preparate gourmet, într-o ambianță extraordinară. Experiențele gastronomice deosebite, alături de selecția de vinuri, au plasat restaurantul Harlequin în topul locațiilor preferate pentru evenimente private și corporate. Locația, denumită și "Prăvălia marilor artiști", a devenit extrem de cunoscută datorită evenimentelor artistice care au loc pe tot parcursul anului. La Harlequin puteți să împărtășiți aceeași atmosferă deosebită alături de Țăndărică, Nicu Covaci, Gheorghe Zamfir, Paula Seling, Dan Puric sau Bobonete, prezenți pe scenă sau în rândul publicului.
Terasă
Vara, unul dintre cele mai liniștite locuri din Mamaia este cu siguranță terasa Harlequin, unde sunteți așteptați cu cele mai rafinate propuneri culinare.
Sală evenimente
Pentru evenimente corporate, business, team-building, întruniri, reuniuni, conferințe, traininguri sau evenimente private am amenajat într-un stil elegant noua sală de conferințe din cadrul complexului nostru. Sala dispune de 80 de locuri și este dotată cu instalație proprie de sonorizare și lumini, videoproiector, TV HD 150cm, aer condiționat, laptop, microfon. Pentru buna desfășurare a evenimentelor dumneavoastră și organizarea unui protocol deosebit, complexul dispune de un restaurant cu o capacitate de 120 locuri și o terasă, care sunt locul ideal pentru pauzele de cafea sau dineuri.
Despre  |  Evenimente  |  Foto  |  Oaspeți
 
Mamaia, vis-a-vis de terenurile de tenis IDU
Telefon 0724 412 414
 
Copyright 2016 Restaurant Harlequin
Web design ctwalk.ro