Angajari

Ospătar, Ajutor Ospătar, Bucătar, Ajutor Bucătar, Curățenie…

Hai in echipa

Haide și tu în echipa unui brand unic în regiune, cu o vechime de peste 25 de ani în peisajul local! Restaurant Harlequin a evoluat constant, deschizând de curând o a doua locație în stațiunea Mamaia. Restaurant Harlequin by the Lake este deschis 365 de zile pe an și deține un salon de 120 de locuri și o terasă, situat pe malul lacului Siutghiol din stațiunea Mamaia (zona JT Sports). Restaurant Harlequin by the Sea dispune de 220 de locuri la interior și 250 de locuri la exterior, fiind localizat aproape de plajă (în proximitatea Hotel Rex).

Cauti un loc de muncă în Mamaia, Constanța? Un job de bucătar, ospătar sau altceva? Facem angajări în ambele locații pe perioadă nedeterminată pentru următoarele categorii: Bucătar, ajutor Bucătar, Barman, Ospătar, ajutor Ospătar, Șef de sală, personal curățenie.

Oameni de-ai casei si Artisti grozavi

Intră și tu în lumea impresionantă Harlequin, unde vei întâlni oameni prietenoși și artiști celebri pe scenele restaurantelor noastre!

Detalii amanuntite in locatia noastra Harlequin by the Lake, la numarul de telefon  0724 412 414 sau trimite un CV la adresa: office@restaurantharlequin.ro.