Harlequin by The Lake

Un loc fascinant cu traditie, plin de stare buna si evenimente placute

Un amestec de senzatii

Noi, cei de la Harlequin, nu va oferim doar un mediu de destindere culinara ci cautam a ingloba in serviciile noastre tot spectrul ospitalitatii! Ne place ca o iesire in oras sa insemne mult si sa aveti ocazia de a va relaxa intr-un loc frumos, cu mancare si bautura buna si cu evenimente placute.

Diversitatea de plante si flori, locul linistit de pe malul lacului Siutghiol, ambientul muzical bine ales vor contribui la clipe de relaxare si bucurie. Restaurantul Harlequin Mamaia by the Lake este deschis 365 de zile pe an.

Restaurantul Harlequin, cu o tradiție de peste 25 de ani, a devenit un punct de atracție pentru iubitorii bucătăriei mediteraneene și balcanice de pe litoral. Cu un salon de 120 de locuri și o terasă, situat pe malul lacului Sutghiol, în inima stațiunii Mamaia, complexul Harlequin oferă tot timpul anului preparate gourmet, într-o ambianță extraordinară.

Loc poetic, gazde minunate

Suntem un nume apreciat nu doar pentru calitatea servirii, dar si pentru oaspetii nostri minunati!

Restaurant

Experiențele gastronomice deosebite, alături de selecția de vinuri, au plasat restaurantul Harlequin în topul locațiilor preferate pentru evenimente private și corporate. Locația, denumită și „Prăvălia marilor artiști”, a devenit extrem de cunoscută datorită evenimentelor artistice care au loc pe tot parcursul anului. La Harlequin puteți să împărtășiți aceeași atmosferă deosebită alături de Țăndărică, Nicu Covaci, Gheorghe Zamfir, Paula Seling, Dan Puric sau Bobonete, prezenți pe scenă sau în rândul publicului.

Terasa Pergola

Vara, unul dintre cele mai liniștite locuri din Mamaia este cu siguranță terasa Harlequin, unde sunteți așteptați cu cele mai rafinate propuneri culinare. Este un loc pitoresc și plin de relaxare cu valențe de cameleon, transformându-se la nevoie într-un spatiu de spectacol cu scenă și sistem audio-video dezvoltat tehnic sau spatiu de prezentare business pentru proiectele tale cele mai importante.

Sala evenimente

Pentru evenimente corporate, business, team-building, întruniri, reuniuni, conferințe, traininguri sau evenimente private am amenajat într-un stil elegant noua sală de conferințe din cadrul complexului nostru. Sala dispune de 80 de locuri și este dotată cu instalație proprie de sonorizare și lumini, videoproiector, TV HD 150cm, aer condiționat, laptop, microfon. Pentru buna desfășurare a evenimentelor dumneavoastră și organizarea unui protocol deosebit, complexul dispune de un restaurant cu o capacitate de 120 locuri și o terasă, care sunt locul ideal pentru pauzele de cafea sau dineuri.

Un cadru deschis cu o servire rafinata

Un loc ce-ti deschide noi orizonturi si ce te face sa nu mai vrei sa pleci

harlequin by the lake2

Rezerva acum o masa sau planifica un eveniment

Daca te-am surprins placut cu aceste informatii si daca te-am convins de ceea ce s-au convins multi alti musafiri dragi de-ai nostri, intra in legatura cu noi si fa-ti o rezervare intr-un loc ce promite ca va cauta sa te fascineze continuu si sa te surprinda cu noi imbunatatiri de fiecare data!

Ai un eveniment propriu de planificat? Haide sa te ajutam! Intra in legatura cu noi si comunica-ne detaliile!