Evenimente, Nunti, Botezuri

Momentele tale speciale intr-o locatie speciala cu aer de inspiratie si voie buna

Locuri romantice si relaxante

Restaurantele Harlequin sunt potrivite pentru evenimente de nunti, botezuri sau coorporate. Cauti un salon de nunți în Mamaia? Alege spațiul nostru de lângă lac deschis în fiecare zi din an ce are o capacitate de 120 de locuri plus terasă exterioară sau bucură-te de briza mării în locația noastră de 220 locuri la interior și 250 de locuri la exterior numită Harlequin by the Sea!

Portretul iubirii perfecte poate prinde contur în natură, în grădina mediteraneană sau pe terasa de vis. Pavilionul special conceput pentru nunți în aer liber așteaptă viitoarele cupluri.

Nunta pe plaja? Count us in!

Evenimentul tau preferat in statiunea ta preferata!

Poate că ați auzit de multe saloane de evenimente din Mamaia, însă locațiile noastre vor transforma evenimentul dumneavoastră în unul memorabil! Transformați-vă evenimentul de botez, cununie sau onomastică într-un spectacol autentic. Noi vă așteptăm cu sisteme sonore de calitate și sisteme de lumină high-tech, folosite în fiecare săptămână la evenimentele noastre multiple de piese de teatru, stand-up, concerte live și multe alte spectacole de entertainment unice pe litoral! Evenimentul vostru va fi cu siguranță amintit de fiecare oaspete.