DATE / TIME 03/26/2022 17:30

Locatie
Harlequin Mamaia by the Sea

Categorii


IN PREMIERA LA CONSTANTA
Simion Bogdan-Mihai este cobzar, scriitor, artist, lăutar. E lăutar de la 15 ani, cobza lui e fermecată, promovează muzica tradițională și spune lucrurilor pe nume. Știe tot traseul muzicii românești și spune că muzica este ca și societatea.
Bogdan Simion Mihai și Lăutarii de Mătase vor fi pentru prima data pe malul mării, în Constanța, Mamaia, la noua locație Harlequin by the Sea, sâmbătă, 26 martie 2022, ora 19:00,într-un concert de muzică lăutărească, cu povești de iubire, trădare și speranță.
Lăutarii de Mătase sunt NeluRăducanu, Cornel Neacșu, Robert Adam Szoltan și Mandi Pană. Ritmul lor te încântă, iar armonia lor îți descântă pentru ca muzica lăutăreasca să ducă dorul cât mai departe de inimile ascultătorilor.
Dragoste și moarte, singurătate și uitare, veselie și speranță: pe toate le culege Simion Bogdan-Mihai și le așază în cobza sa. Curator de muzică lăutărească veche, el se plimbă prin toată țara și adună durerea, bucuria, lacrimile și nădejdea oamenilor, cântându-le apoi cu patimă, alături de Lăutarii de Mătase.
❌ Bogdan Simion & Lautarii De Matase ❌
🗓 Sambata , 26 Martie 🗓
📍 Harlequin By The Sea 📍
⏰ Ora 19:00 ⏰
⚡️ Muzica Live ⚡️
🎟 Pret bilet: 70 de lei 🎟
Bilete se pot achizitiona fizic de la vechea locatie Harlequin Mamaia Lake sau online pe iabilet.ro.
☎️Detalii si rezervari mese 0724 412 414.
🍾 Nu rata distractia iernii la “ Harlequin By The Sea”
Condiții de participare:
1. Mesele se ocupă numai în ordinea sosirii
2. Persoanele care achiziționează bilete online si vor sa stea la acceasi masa , dar au cumparat bilete de pe carduri diferite , sunt rugati să sune sau sa transmita un mesaj pe WhatsApp imediat dupa ce au achizitionat biletele , pentru rezervarea locurilor la masa , la numarul de telefon 0724412414.
3. Organizatorii nu răspund pentru deteriorarea sau pierderea lucrurilor personale.
4. Accesul la eveniment se face începând cu ora 17.30.
💡 Bine de știut:
🔸Accesul în locație necesită dovada vaciinării sau a altor teste întrucât se respectă măsurile de distanțare.
🔸 Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora în format digital.
***** ”Harlequin By The Sea” este o locatie noua , inaugurata recent , situata intre Hotel Central si Hotel Modern , care are o terasa generoasa la exterior cu deschidere la faleza Mamaia si o capacitate la interior de 250 locuri si exterior 250 locuri. Accesul in locatie pe timp de iarna sa face din Bulevardul Mamaia , iar pe timp de vara accesul in locatie se poate face si din faleza Mamaia doar pietonal. *****
***** ”Harlequin By The Lake” este locatia de pe malul lacului care dispunde de un Salon de 120 de locuri si Salonul Pergola de 50 de locuri ambele avand deschidere la terasa si lac. Accesul la locatie se face din Bulevardul Mamaia NR. 341 D. *****