DATE / TIME 04/02/2022 17:30

Locatie
Harlequin Mamaia by the Sea

Categorii


❌ Mihai Margineanu ❌
🗓 Sambata , 2 Aprilie 🗓
📍 Harlequin By The Sea 📍
⏰ Ora 19:00 ⏰
⚡️ Muzica Live ⚡️
🎟 Pret bilet: 75 de lei 🎟
Bilete se pot achizitiona fizic de la vechea locatie Harlequin Mamaia Lake sau online pe iabilet.ro.
În acompaniamentul simpaticilor săi instrumentiști, Mihai Mărgineanu va încălzi atmosfera cu melodii celebre precum ”Paraschiva”, ”Melci, scoici, raci, craci” sau ”M-am dus sa tai un copac” si ii va inveseli pe cei prezenti cu povestiri amuzante, dar si cu refrenele arhicunoscute ale pieselor: ”Ma iubeste femeile”,”Gore Din Chitila”, ”Foaie Verde, Foaie Fraga”, ”Jana Era Croitoreasa” sau ”Aviatia da senzatia”.
Muzica lui Mărgineanu este inspirată, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cantece vechi de pahar, dar Mihai intotdeauna a avut grija sa capteze publicul si cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, in stilul sau caracteristic.
☎️Detalii si rezervari mese 0724 412 414.
🍾 Nu rata distractia iernii la “ Harlequin By The Sea”
Condiții de participare:
1. Mesele se ocupă numai în ordinea sosirii
2. Persoanele care achiziționează bilete online si vor sa stea la acceasi masa , dar au cumparat bilete de pe carduri diferite , sunt rugati să sune sau sa transmita un mesaj pe WhatsApp imediat dupa ce au achizitionat biletele , pentru rezervarea locurilor la masa , la numarul de telefon 0724412414.
3. Organizatorii nu răspund pentru deteriorarea sau pierderea lucrurilor personale.
4. Accesul la eveniment se face începând cu ora 17.30.
💡 Bine de știut:
🔸Accesul în locație necesită dovada vaciinării sau a altor teste întrucât se respectă măsurile de distanțare.
🔸 Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora în format digital.
***** ”Harlequin By The Sea” este o locatie noua , inaugurata recent , situata intre Hotel Central si Hotel Modern , care are o terasa generoasa la exterior cu deschidere la faleza Mamaia si o capacitate la interior de 250 locuri si exterior 250 locuri. Accesul in locatie pe timp de iarna sa face din Bulevardul Mamaia , iar pe timp de vara accesul in locatie se poate face si din faleza Mamaia doar pietonal. *****
***** ”Harlequin By The Lake” este locatia de pe malul lacului care dispunde de un Salon de 120 de locuri si Salonul Pergola de 50 de locuri ambele avand deschidere la terasa si lac. Accesul la locatie se face din Bulevardul Mamaia NR. 341 D pe aleea dintre Hotel Laguna si Terenurile de Tenis Idu. *****