DATE / TIME 08/04/2018 21:00

Categorii


Concert Radu Almasan

Radu Almăşan, solistul celebrei trupe Bosquito, vine la Constanţa pentru un concert solo, pe scena Harlequin Mamaia.

Veţi avea ocazia de a asculta piese noi, dar şi melodiile preferate ale artistului.

Radu Almasan este cunoscut ca solistul, compozitorul și liderul trupei Bosquito. Debutand la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de rock. In perioada 2002 – 2005, Bosquito a avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania printre care “Doua maini”, “Marcela” si “Hopa Hopa”. A urmat o pauza de aproape 7 ani, timp in care solistul s-a stabilit in America, unde a concertat alaturi de trupa sa indie-rock, Madame Hooligan.

Odata cu intoarcerea in tara si reinceperea activitatii, Bosquito a concertat in deschiderea concertului Shakira. A urmat albumul “Babylon” (2014), de pe care au fost extrase 3 single-uri principale: “Cand ingerii pleaca”, “Prieteni” si “Intuneric in culori”, o colaborare cu Ovidiu Lipan Tandarica. Anul trecut, în luna mai, Radu a lansat primul său album solo, „Taj Mahal“.

SÂMBĂTĂ, 4 august, de la ORA 21.00, la Harlequin Mamaia sunteţi aşteptaţi la O seară cu Radu Almăşan!

Rezervari la 0766 400 181

Bilet 30 lei

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 48 de ore, timp în care biletele se achiziționează de la restaurant Harlequin între orele 11.00 – 22.00.

Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime. După ora 20.00 rezervarea expiră.

Eveniment organizat de evenimente-constanta.ro si sustinut de: X-Printing, Cuget Liber, Vivo Constanta, Magic FM, Constanta de Azi și Cuget Liber

[text via: evenimente-constanta.ro]

SUNA ACUM SI FA O REZERVARE