DATE / TIME 02/14/2022 18:00

Locatie
Harlequin Mamaia by the Lake

Categorii


Celebrăm ziua îndrăgostiților la Harlequin by the Lake!
Ce poate fi mai potrivit de Ziua Îndrăgostiților decât o piesă de teatru cu și despre dragoste?
Ia-ți persoana iubită și mergeți pe 14 februarie la Harlequin by the Lake, în Mamaia, pentru a vedea această comedie sentimentală, ”Iubește-mă cât viața”, un balans ludic între iubirea ideală și realitate, un pretext pentru a sublinia nevoia ei permanentă de a primi dovezi de iubire și nevoia lui de a se lăsa răsfățat de o căsnicie așezată în albia obișnuinței.
O cină romantică, un zâmbet larg, un pahar cu ”in vino veritas” și fie ca cele mai calde cuvinte să fie spuse în această seară, cele mai sălbatice vise să devină realitate și cele mai importante mărturisiri să fie făcute!
În distribuție Mădălina Petrencu, Carmen Monțescu, Gabriel Monțescu.
☎️Detalii si rezervari mese 0724 412 414.
🍾 Nu rata distractia iernii la “ Harlequin By The Lake”
Condiții de participare:
1. Mesele se ocupă numai în ordinea sosirii
2. Persoanele care achiziționează bilete online si vor sa stea la acceasi masa , dar au cumparat bilete de pe carduri diferite, sunt rugate să sune sau sa transmita un mesaj pe WhatsApp imediat dupa ce au achizitionat biletele, pentru rezervarea locurilor la masa, la numarul de telefon 0724412414.
3. Organizatorii nu răspund pentru deteriorarea sau pierderea lucrurilor personale.
4. Accesul la eveniment se face începând cu ora 18.00.
💡 Bine de știut:
🔸Accesul în locație necesită dovada vaciinării sau a altor teste întrucât se respectă măsurile de distanțare.
🔸 Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora în format digital.
***** ”Harlequin By The Sea” este o locatie noua , inaugurata recent , situata intre Hotel Central si Hotel Modern , care are o terasa generoasa la exterior cu deschidere la faleza Mamaia si o capacitate la interior de 250 locuri si exterior 250 locuri. Accesul in locatie pe timp de iarna sa face din Bulevardul Mamaia , iar pe timp de vara accesul in locatie se poate face si din faleza Mamaia doar pietonal. *****
***** ”Harlequin By The Lake” este locatia de pe malul lacului care dispunde de un Salon de 120 de locuri si Salonul Pergola de 50 de locuri ambele avand deschidere la terasa si lac. Accesul la locatie se face din Bulevardul Mamaia NR. 341 D. *****