DATE / TIME 10/21/2022 18:30

Locatie
Harlequin Mamaia by the Lake

Categorii


Unul dintre cei mai apreciati interpreti de muzica folk din Romania, Mircea Vintila revine la Constanta pentru un concert de exceptie la Harlequin Mamaia.
Cantecele lui Mircea Vintila debordeaza de melodicitate si o atentie deosebita acordata “vorbelor”. De la “Lordul John” la “Drama de cartier”, fanii muzicii folk vor savura o lista intreaga de adevarate hituri realizate pe parcursul carierei artistului.

❌ Mircea Vintila & Jul Baldovin ❌
🗓 Vineri , 21 Octombrie 🗓
📍 Harlequin By The Lake 📍
⏰ Ora 20:30 ⏰
⚡️ Folk Night ⚡️
🎟 Suport Artist 50 Lei/Pers 🎟

Bilete se pot achizitiona fizic de la locatia Harlequin Mamaia Lake sau online pe iabilet.ro.
☎️ Detalii si rezervari mese 0724 412 414.
🍾 Nu rata distractia la “ Harlequin By The Sea ” Mamaia

Condiții de participare:
1. Mesele se ocupă numai în ordinea sosirii
2. Persoanele care achiziționează bilete online si vor sa stea la acceasi masa , dar au cumparat bilete de pe carduri diferite , sunt rugati să sune sau sa transmita un mesaj pe WhatsApp imediat dupa ce au achizitionat biletele , pentru rezervarea locurilor la masa , la numarul de telefon 0724412414.
3. Organizatorii nu răspund pentru deteriorarea sau pierderea lucrurilor personale.
4. Accesul la eveniment se face începând cu ora 18:30.

💡 Bine de știut:
🔸 Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora în format digital.
***** ”Harlequin By The Sea” este o locatie noua , inaugurata recent , situata intre Hotel Central si Hotel Modern , care are o terasa generoasa la exterior cu deschidere la faleza Mamaia si o capacitate la interior de 250 locuri si exterior 250 locuri. Accesul in locatie pe timp de iarna sa face din Bulevardul Mamaia , iar pe timp de vara accesul in locatie se poate face si din faleza Mamaia doar pietonal. *****

cartedevizita

***** ”Harlequin By The Lake” este locatia de pe malul lacului care dispunde de un Salon de 120 de locuri si Salonul Pergola de 50 de locuri ambele avand deschidere la terasa si lac. Accesul la locatie se face din Bulevardul Mamaia NR. 341 D. *****