DATE / TIME 11/18/2022 19:00

Categorii


 

❌ Rona Hartner & Taraful Hopa ❌
🗓 Vineri , 18 Noiembrie 🗓
📍 Harlequin By The Sea📍
⏰ Ora 20:30 ⏰
⚡️ Live Show & Drink & Food ⚡️
🎟 Suport Artist 75 Lei/Pers 🎟

Bilete se pot achizitiona fizic de la locatia Harlequin Mamaia Lake sau online pe iabilet.ro.
☎️ Detalii si rezervari mese 0724 412 414.

🍾 Nu rata distractia la “ Harlequin By The Sea ” Mamaia
Condiții de participare:
1. Mesele se ocupă numai în ordinea sosirii

2. Persoanele care achiziționează bilete online si vor sa stea la acceasi masa , dar au cumparat bilete de pe carduri diferite , sunt rugati să sune sau sa transmita un mesaj pe WhatsApp imediat dupa ce au achizitionat biletele , pentru rezervarea locurilor la masa , la numarul de telefon 0724412414.

3. Organizatorii nu răspund pentru deteriorarea sau pierderea lucrurilor personale.
4. Accesul la eveniment se face începând cu ora 19:00

💡 Bine de știut:
🔸 Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora în format digital.
***** ”Harlequin By The Sea” este o locatie noua , inaugurata recent , situata intre Hotel Central si Hotel Modern , care are o terasa generoasa la exterior cu deschidere la faleza Mamaia si o capacitate la interior de 250 locuri si exterior 250 locuri. Accesul in locatie pe timp de iarna sa face din Bulevardul Mamaia , iar pe timp de vara accesul in locatie se poate face si din faleza Mamaia doar pietonal. *****

cartedevizita

***** ”Harlequin By The Lake” este locatia de pe malul lacului care dispunde de un Salon de 120 de locuri si Salonul Pergola de 50 de locuri ambele avand deschidere la terasa si lac. Accesul la locatie se face din Bulevardul Mamaia NR. 341 D. *****

Rona Hartner, supranumita de presa frantuzeasca „Tornada”, este, fara indoiala, o explozie de energie si talent, contaminand instantaneu cu pofta de viata pe oricine. Seva si-o trage, insa, din ADN-ul folcloric romanesc. Din repertoriul ei sunt nelipsite temele traditionale ale muzicii romanesti si muzica lautareasca autentica.

Rona Hartner urca in premiera pe scena Harlequin by the sea, pentru un show ca in vremurile in care Maria Tanase canta pe scena Gradinii Alhambra.
Rona Hartner este in fiecare săptămână pe scena plina de provocări a emisiunii” te cunosc de undeva”
Dar cu muzicieni tarafului ei Hopaaa….vrea să vă ofere un show de neuitat

Componente
Rona Hartner voce și dans
Țambal Florin Stoica Cioc
Vioara Marius Bănică
Acordeoan Didi
Contra bass Ilie vitan

CUMPĂRĂ BILET DE PE IABILET.RO