DATE / TIME 03/24/2022 18:00

Locatie
Harlequin Mamaia by the Lake

Categorii


❌ Talcioc de Sentimente ❌
🗓 Joi , 24 Martie 🗓
📍 Harlequin By The Lake 📍
⏰ Ora 20:00 ⏰
⚡️ Spectacol de muzica si poezie ⚡️
🎟 Pret bilet: 45 de lei 🎟
Bilete se pot achizitiona fizic de la vechea locatie Harlequin Mamaia Lake sau online pe iabilet.ro.
Spectacol multimedia pentru toată familia! Un spectacol puternic, în care viața e pusă pe tavă în porții mari de trăire.
Utilizând tehnici multiple – videoproiecție, structuri scenografice hiperbolizante, spectacolul generează o experiență unică, un iureș de emoție, de bucurie, de cântec, de strigăt, de viață.
În inima târgului mă mutasem și era de datoria mea să pompez trăirile spre marginea sufletului! Toți vecinii ziceau că duc o viață boemă, <ce-ți pasă! te leagănă fluxul și refluxul sentimentelor>, ziceau ei, dar numai unii vedeau cu câtă nebunie mușcăm din dorul de absolut! Cumpăr scump și vând ieftin! Repar priviri goale și subliniez predicatele care accelerează sentimentul de “încă în viață”! Decupez personaje și probez cum mi-ar sta goală de mine! Donez rătăciri căutătorilor de sens! Primesc frământări profunde în schimbul înțelegerii că nicio convingere nu e definitivă! Las de voie socotelile la îndemână celor care numără norii. Cerșesc frumosul infinit! Mă împart cu tine și îți înmulțesc freamătul simțirilor ca să rezulte mai mult ca perfectul cuvântului! Te chem la un TALCIOC DE SENTIMENTE! ”Cumpăr scump și vând ieftin!”
Joi, 24 martie , ora 20:00, la Harlequin by the Lake. Cost bilet 45 lei. Rezervări la telefon 0724.412.414
☎️Detalii si rezervari mese 0724 412 414.
🍾 Nu rata distractia iernii la “ Harlequin By The Lake ”
Condiții de participare:
1. Mesele se ocupă numai în ordinea sosirii
2. Persoanele care achiziționează bilete online si vor sa stea la acceasi masa , dar au cumparat bilete de pe carduri diferite , sunt rugati să sune sau sa transmita un mesaj pe WhatsApp imediat dupa ce au achizitionat biletele , pentru rezervarea locurilor la masa , la numarul de telefon 0724412414.
3. Organizatorii nu răspund pentru deteriorarea sau pierderea lucrurilor personale.
4. Accesul la eveniment se face începând cu ora 18:00.
💡 Bine de știut:
🔸 Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora în format digital.
***** ”Harlequin By The Sea” este o locatie noua , inaugurata recent , situata intre Hotel Central si Hotel Modern , care are o terasa generoasa la exterior cu deschidere la faleza Mamaia si o capacitate la interior de 250 locuri si exterior 250 locuri. Accesul in locatie pe timp de iarna sa face din Bulevardul Mamaia , iar pe timp de vara accesul in locatie se poate face si din faleza Mamaia doar pietonal. *****
***** ”Harlequin By The Lake” este locatia de pe malul lacului care dispunde de un Salon de 120 de locuri si Salonul Pergola de 50 de locuri ambele avand deschidere la terasa si lac. Accesul la locatie se face din Bulevardul Mamaia NR. 341 D pe aleea dintre Hotel Laguna si Terenurile de Tenis Idu. *****