DATE / TIME 09/18/2022 11:00

Locatie
Harlequin Mamaia by the Sea

Categorii


 

Există povești și povești. Mulți oameni mari cred că poveștile sunt doar pentru copii, uitând că suntem toți eroi în propriile istorii existențiale

Aventurile lui Pinocchio revarsă peste noi ideea devenirii unui om adevărat. Considerată o capodoperă, povestea lui PINOCCHIO este una dintre cele mai citite povești. Aducem pe scenă una dintre cele mai frumoase poveşti ale copilăriei, „Pinocchio”. Aşadar, sunteti aşteptaţi, cu mic cu mare, la o nouă aventură interactivă pe scena Harlequin Mamaia, duminică, 18 septembrie, începând cu ora 11.00.

Făurit de bunul Gepetto şi adus la viaţă de magia Zânei Albastre, Pinocchio este o păpuşă de lemn care îşi doreşte să devină un băieţel adevărat. De fapt, povestea lui Carlo Collodi ne vorbeşte despre ceea ce face ca fiecare aspirant la titlul de om adevărat, să capete această calitate.

În câteva cuvinte, simpaticul greieraş îi călăuzeşte paşii micului Pinocchio şi are o sarcină extrem de dificilă, cu aşa un copil năzdrăvan. Preţul unui bilet este de 35 lei de persoană.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.