DATE / TIME 10/20/2022 18:30

Locatie
Harlequin Mamaia by the Lake

Categorii


 

Fi-r-ai al dracu’ Cupidon!
Fug de tine ca de ciuma,
Stau in gara ca-n carciuma.
Amorul la sat se trateaza cu alcool.

Cand, printr-un accident, viata de la oras este pusa fata in fata cu viata de la sat iese iures mare.
Se spune ca in dragoste si in razboi este permis orice. Ei bine, in comedia „Iubire dublu distilata” avem parte de ambele, si nu oricum, ci la cote maxime, intr-o gara mica de provincie din Romania. Ca la tara, domne’!

Cu un umor tipic românesc și un limbaj colorat, personajele ne așteaptă pe peronul vieții lor pentru a ne urca într-un montagne russes de dorințe, declarații, regrete, trădări, ironii, scandal, iubiri și reproșuri.

Si nu poti stiliza un astfel de tablou rural fara a satiriza unii dintre stalpii societatii provinciale: functionarul public si „analistul” politic, cultural, sportiv s.a.m.d. care isi desfasoara activitatea profesionala non stop, bineinteles, in carciuma satului.
Iar in momentul in care sunt pusi fata in fata cu doi bucuresteni neaosi, un actor boem si o psiholoaga profesionista cu carente psihice, actiunea, situatiile si limbajul o iau razna intr-o poveste cu un umor dureros de romanesc.

Un mediu propice pentru a te intalni cu „spuma” tipologiilor nationale in care bataia e rupta din rai si se aplica numai si numai din iubire, unde alcoolul in cantitati semnificative te poate transforma in poet, geniu, inginer, emigrant, fermier si organziator de evenimente. In acelasi timp, bineinteles.

O piesa ce nu isi putea gasi o distributie mai potrivita de atat: Emanuel Bighe, Adelina Mihalcea, Alin Brancu si Cristina Diaconescu, prinzand viata in regia lui Alin Brancu.

☎️ Detalii si rezervari mese 0724 412 414.
🍾 Nu rata distractia la “ Harlequin By The Lake ” Mamaia
🎟 Pret Bilet : 50 Lei / Pers

Condiții de participare:
1. Mesele se ocupă numai în ordinea sosirii
2. Persoanele care achiziționează bilete online si vor sa stea la acceasi masa , dar au cumparat bilete de pe carduri diferite , sunt rugati să sune sau sa transmita un mesaj pe WhatsApp imediat dupa ce au achizitionat biletele , pentru rezervarea locurilor la masa , la numarul de telefon 0724412414.
3. Organizatorii nu răspund pentru deteriorarea sau pierderea lucrurilor personale.
4. Accesul la eveniment se face începând cu ora 18.30.

💡 Bine de știut:
🔸 Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora în format digital.
***** ”Harlequin By The Sea” este o locatie noua , inaugurata recent , situata intre Hotel Central si Hotel Modern , care are o terasa generoasa la exterior cu deschidere la faleza Mamaia si o capacitate la interior de 250 locuri si exterior 250 locuri. Accesul in locatie pe timp de iarna sa face din Bulevardul Mamaia , iar pe timp de vara accesul in locatie se poate face si din faleza Mamaia doar pietonal. *****

cartedevizita

***** ”Harlequin By The Lake” este locatia de pe malul lacului care dispunde de un Salon de 120 de locuri si Salonul Pergola de 50 de locuri ambele avand deschidere la terasa si lac. Accesul la locatie se face din Bulevardul Mamaia NR. 341 D. *****