DATE / TIME 11/27/2022 11:00

Locatie
Harlequin Mamaia by the Sea

Categorii


 

Suntem tot mai aproape de sărbătoarea aceasta a obârșiei.

Și ce poate fi mai frumos decât să amintești pe toți ai tăi dintotdeauna și să mărturisești cum îți curge prin inimă Dunărea, cum porți semeția Carpaților, cum îți încape Marea în suflet și cum ai inima deschisă pe ritm de horă infinită.

Suntem la răscrucea vremurilor, legenda spune că aici se deschid dimensiunile sacre, de aceea Lupul alb și Sfântul Andrei colindă către cei care am devenit și noi privim în față toată mitologia noastră, cât să le amintim copiilor ”de-ai cui sunt”. De-ai poveștilor românești! Poate și ai Sfintei Duminici, că duminică ne vom aduna la casa din poveștile lui Ion Creangă, unde un Moș și o Babă, aceeași de când lumea, un fel de Adam și Eva ajunși de viața satului sărman, lasă fantasticul să se reverse în viețile noastre.

Acum nu aș descrie povestea, că voi sigur știți de cuptorul fermecat, de fântâna cu pocale de argint, de toate câte vor fi, chiar și despre copiii Sfintei Duminici, niște pui de balauraș drăgălași și jucăuși, întocmai ca pruncii noștri. Și tare m-aș bucura să povestim împreună cum Bunătatea, Cinstea şi Modestia Fetei moşneagului, răsplătite pe măsură, sunt tocmai în opoziţie cu răutatea, invidia şi lenea Fetei babei, care va primi şi ea totul după inima sa. Doar că acestea sunt păpuși, iară noi, cei prezenți, toți oameni adevărați, să fim binecuvântați.

Duminică, 27 noiembrie , ora 11:00, , la Harlequin by the Sea.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

CUMPĂRĂ BILET DE PE IABILET.RO