DATE / TIME 04/15/2022 20:00

Locatie
Harlequin Mamaia by the Lake

Categorii


❌ Sotul Sotiei Mele ❌
🗓 Vineri,15 Aprilie 🗓
📍 Harlequin By The Lake 📍
⏰ Ora 20:00 ⏰
⚡️ Teatru ⚡️
🎟 Pret bilet: 50 de lei 🎟
Bilete se pot achizitiona fizic de la vechea locatie Harlequin Mamaia Lake sau online pe iabilet.ro.
𝐒𝐨𝐭̗𝐮𝐥 𝐬𝐨𝐭̗𝐢𝐞𝐢 𝐦𝐞𝐥𝐞
de Miro Gavran
Regia: 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐂𝐨𝐥𝐭𝐞𝐚𝐧𝐮
Distribuția:
𝐃𝐚𝐫𝐢𝐮𝐬 𝐃𝐚𝐫𝐚𝐝𝐢𝐜𝐢 – Luka
𝐋𝐢𝐯𝐢𝐮 𝐂𝐡𝐞𝐥𝐨𝐢𝐮 – Tony
𝐀𝐧𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐛𝐥𝐚𝐢𝐬 – Eva
Ne-am obișnuit, de-a lungul timpului, cu termenul de bigam, asociat, aproape de fiecare data, cu un bărbat care se căsătorește cu cel puțin două femei (nu este valabil si pentru cultura musulmană). Adica, barbatul e singurul care comite, savarseste, fapta de bigamie, care se pedepseste penal in țările civilizate, cu multi ani de pușcărie.
Dragii nostrii, va prezentam, in premiera in Romania, povestea unei BIGAME!! Adică,ce? Numai femeile sa sufere? Bărbatul este învingător întotdeauna? Uite ca nu!!
Miro Gavran (autor), Anca Maria Colteanu (regizor) si actorii Ana Maria Carablais / Teodora Calagiu Garofil, Darius Daradici, Liviu Cheloiu, aduc in fața spectatorilor, o comedie spumoasă cu multe rasturnari de situatie, cu impacari si despartiri, cu pacturi si impacturi, o poveste simplă, la prima vedere, cu o femeie si doi bărbați.
Și cum, unde exista o femeie, exista si conflict, va invitam, sa faceți o burta de ras, la comedia SOȚUL SOȚIEI MELE!!
Durata spectacolului depinde de aplauzele si hohotele voastre!
☎️Detalii si rezervari mese 0724 412 414.
🍾 Nu rata distractia iernii la “ Harlequin By The Lake”
Condiții de participare:
1. Mesele se ocupă numai în ordinea sosirii
2. Persoanele care achiziționează bilete online si vor sa stea la acceasi masa , dar au cumparat bilete de pe carduri diferite , sunt rugati să sune sau sa transmita un mesaj pe WhatsApp imediat dupa ce au achizitionat biletele , pentru rezervarea locurilor la masa , la numarul de telefon 0724412414.
3. Organizatorii nu răspund pentru deteriorarea sau pierderea lucrurilor personale.
4. Accesul la eveniment se face începând cu ora 18.00.
💡 Bine de știut:
🔸 Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora în format digital.
***** ”Harlequin By The Sea” este o locatie noua , inaugurata recent , situata intre Hotel Central si Hotel Modern , care are o terasa generoasa la exterior cu deschidere la faleza Mamaia si o capacitate la interior de 250 locuri si exterior 250 locuri. Accesul in locatie pe timp de iarna sa face din Bulevardul Mamaia , iar pe timp de vara accesul in locatie se poate face si din faleza Mamaia doar pietonal. *****
***** ”Harlequin By The Lake” este locatia de pe malul lacului care dispunde de un Salon de 120 de locuri si Salonul Pergola de 50 de locuri ambele avand deschidere la terasa si lac. Accesul la locatie se face din Bulevardul Mamaia NR. 341 D pe aleea dintre Hotel Laguna si Terenurile de Tenis Idu.