DATE / TIME 03/10/2023 18:00

Locatie
Harlequin Mamaia by the Lake

Categorii


 

Ne-am obisnuit, de-a lungul timpului, cu termenul de bigam, asociat, aproape de fiecare data, cu un barbat care se casatoreste cu cel putin doua femei (nu este valabil si pentru cultura musulmana!!!??). Adica, barbatul e singurul care comite, savarseste, fapta de bigamie, care se pedepseste penal in tarile civilizate, cu multi ani de puscarie.
Dragii nostrii, va prezentam, in premiera in Romania, povestea unei BIGAME!! Adica,ce? Numai femeile sa sufere? Barbatul este invingator intotdeauna? Uite ca nu!!

Miro Gavran (autor), Anca Maria Colteanu (regizor) si actorii Ana Maria Carablais / Teodora Calagiu Garofil, Darius Daradici, Liviu Cheloiu, aduc in fata spectatorilor, o comedie spumoasa cu multe rasturnari de situatie, cu impacari si despartiri, cu pacturi si impacturi, o poveste simpla, la prima vedere, cu o femeie si doi barbati.

Si cum, unde exista o femeie, exista si conflict, va invitam, sa faceti o burta de ras, la comedia SOTUL SOTIEI MELE!!
Durata spectacolului depinde de aplauzele si hohotele voastre!

SOTUL SOTIEI MELE, o comedie de Miro Gavran

Regia Anca Maria Colteanu

Cu Liviu Cheloiu, Darius Daradici, Ana Maria Carablais/ Teodora Calagiu Garofil

Durata Spectacolului 1 h 40 min.
O productie TEATRUL IV BUCURESTI

❌ Sotul Sotiei Mele ❌
⚡️ Food & Drink & Theater ⚡️
🗓 Vineri , 10 Martie 🗓
📍 Harlequin By The Lake📍
💥 Ora 20:00 💥
🎟 Suport Artist 50 Lei/Pers 🎟

Bilete se pot achizitiona fizic de la locatia Harlequin Mamaia Lake sau online pe iabilet.ro.

☎️ Detalii si rezervari mese 0724 412 414.
🍾 Nu rata distractia la “ Harlequin By The Lake „Mamaia
Condiții de participare:
1. Mesele se ocupă numai în ordinea sosirii
2. Persoanele care achiziționează bilete online si vor sa stea la acceasi masa , dar au cumparat bilete de pe carduri diferite , sunt rugati să sune sau sa transmita un mesaj pe WhatsApp imediat dupa ce au achizitionat biletele , pentru rezervarea locurilor la masa , la numarul de telefon 0724412414.
3. Organizatorii nu răspund pentru deteriorarea sau pierderea lucrurilor personale.
4. Accesul la eveniment se face începând cu ora 18:00

💡 Bine de știut:
🔸 Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora în format digital.
***** ”Harlequin By The Sea” este o locatie noua , inaugurata recent , situata intre Hotel Central si Hotel Modern , care are o terasa generoasa la exterior cu deschidere la faleza Mamaia si o capacitate la interior de 250 locuri si exterior 250 locuri. Accesul in locatie pe timp de iarna sa face din Bulevardul Mamaia , iar pe timp de vara accesul in locatie se poate face si din faleza Mamaia doar pietonal. *****

cartedevizita


***** ”Harlequin By The Lake” este locatia de pe malul lacului care dispunde de un Salon de 120 de locuri si Salonul Pergola de 50 de locuri ambele avand deschidere la terasa si lac. Accesul la locatie se face din Bulevardul Mamaia NR. 341 D. *****

 

CUMPARA PE IABILET.RO