DATE / TIME 01/30/2022 11:00

Locatie
Harlequin Mamaia by the Lake

Categorii


REÎNCEPEM TEATRUL DE PĂPUȘI LA “HARLEQUIN MAMAIA “
Hai să facem din timpul liber un timp care să ne apropie!
Ridicăm cortina anului 2022 și deschidem toate punțile de comunicare pe care vom călători unii spre ceilalți, pe căile prielnice, cu gând de joc și de comuniune.
În fiecare DUMINICĂ din săptămână sunt programate spectacole și ne vom bucura de lumea veselă a poveștilor la “HARLEQUIN BY THE LAKE “cu spectacole pregătite astfel încât bucuria să fie deplină .
Vă invităm să simțiți MAGIA IERNII la “HARLEQUIN “ cu “TRUPA SUFLEȚEL”!
-30 ianuarie – CÂNTECUL POVEȘTILOR – Personaje din cele mai îndrăgite povești vin să readucă bucuria în inimile oamenilor. Fiecare vine cu un cântec pe care îl consider potrivit pentru a stârni inimile micuților spectatori. Vor fi aici Scufița Roșie, Motanul Încălțat, Puf Iepurașul, Pinocchio, Ursulețul Mormăiuș, Olaf și extra-veselul Portocală! Suntem curioși care va fi favoritul!
-6 februarie – ALBĂ CA ZĂPADA – De-a joaca, de-a cum oglindim sufletul, de-a împărțitul, de-a bucuria, de-a viața frumoasă, alături de personaje iubite de toți copiii: Albă ca Zăpada și cei 7 pitici!
-13 februarie -“POVESTE DINTR O INIMĂ“- Un spectacol interactiv, cald, în care povestea curge jucăuș, antrenând spectatorii în desfășurarea acțiunii! O compunere de situație, în care mecanica inimii e propusă pe înțelesul copiilor, cu scopul declarat de a le insufla atitudinea unor vrednici inimoși! O poveste pentru toate inimile, însuflețită cu păpuși, cu actori, cu jocuri, cu surprize și cu drag de trupa Suflețel!
-20 februarie – “CRĂIASA ZĂPEZILOR“- Povestea aceea în care o copilă dezgheață realitățile. Doar din iubire și prietenie. Povestea care ne încălzește sufletul, ne mângâie amintirile și ne topește crusta sub care ne ascundem trăirile.
– 27 februarie – SOARELE DIN VISUL UNUI OM DE ZĂPADĂ “- Poate crezi că o visare încape doar într-un om mare, dar vom lăsa să se vadă cum visează chiar și un om de zăpadă. Și sigur toți îl vor îndrăgi și el nu se va topi!
Durata fiecărei reprezentații este de 60 minute.
Rezervări 0 724 412 414
Bilet 25 lei/ persoană.