DATE / TIME 09/30/2022 20:00

Locatie
Harlequin Mamaia by the Sea

Categorii


Alexandra Ușurelu își cântă live la Harlequin By The Sea Mamaia , pe 30 septembrie 2022, noul album ”Fata care chiar există”.

”Muzica este o necesitate pentru spirit, iar cei care o creează și cei care o caută vor găsi mereu căi de a se întâlni, în orice împrejurări. Sunt fericită că mă voi întâlni pentru prima oară de la începerea pandemiei față în față cu publicul meu din Constanța și că vom împărtăși live bucuria lansării celui mai recent album al meu, ”Fata care chiar există”.” – mărturisește Alexandra Uşurelu, artista care încântă de câţiva ani prin prezenţa ei unică publicul din România şi a devenit un artist respectat şi iubit de ascultătorii din toate generaţiile.

Discul ”Fata care chiar există” este înregistrat împreună cu band-ul său, format din muzicieni ai scenei de jazz, și orchestra de coarde Muse Orchestra, un efort artistic remarcabil ce poartă semnătura producătorului Bobby Stoica, alături de care Alexandra Ușurelu a lansat și primul său album, ”La capătul lumii”, triplu nominalizat la categoriile ”Cel mai bun album”, ”Cel mai debut” și ”Cel mai bun duet” în cadrul premiilor muzicale realizate de Societatea Română de Radiodifuziune.

Pentru acest nou material consistent, Alexandra Ușurelu se bazează pe aceeași idee pentru toate cele 15 cântece conținute de album: “mai multă muzică decât marketing”, o abordare care a transformat-o în una dintre cele mai de succes artiste independente din România, cu numeroase cereri de concerte și mii de plătitori de bilete anual.

Sonoritățile aparte ale muzicii pe care artista o cântă și aranjamentele scrise pentru orchestră de coarde, care au fost încă de la început parte integrantă a conceptului său muzical, au plasat-o într-o poziție unică în industria muzicală românească, ea prezentând conținut artistic an de an mai dezvoltat, cu producții de concert de dimensiune mare, comparabile cu ale celor mai cunoscuți artiști mainstream.

Odată cu lansarea albumului ”Fata care chiar există”, unsitedemuzică.ro sintetizează: ”Alexandra Ușurelu a plecat pe drumul muzicii cu un singur gând: să nu facă la fel ca ceilalți. Și-a găsit locul într-o zonă indie, unde experimentează și aduce un altfel de sound în fața unui public dornic de altceva. E genul de artistă pe care o vezi pe afară, acolo unde felul ăsta de îndrăzneală te transformă instantaneu într-un superstar. Alexandra nu se grăbește, își face muzica în felul ei, nu pompează marketing în ce e ea ca artistă, ci suflet, și vrea să fie – dacă îmi e permis să zic – un etalon pentru o curățenie în muzică. O artistă aparte, cu un suflet nobil și cu o minte ageră, pe care merită să o ascultați.”

Aceasta va reveni pe 30 septembrie 2022 la malul mării, în mijlocul celor care îi iubesc muzica și vocea, alături de band-ul său, ce adună împreună instrumentiști excepționali ai scenei de jazz sau membri ai orchestrelor naționale de prestigiu.
Biletele la concertul de pe terasa Harlequin By The Sea Mamaia se pot achiziționa fizic de la locul de concert sau de pe iabilet.ro

Pentru detalii și rezervarea locurilor la masă, vă rugăm să apelați numărul de telefon 0724.412.414.