DATE / TIME 08/03/2018 21:30

Categorii


Concert Margineanu si Haimanalele

Mihai Mărigineanu și band-ul său, Haimanalele, revin la Constanta cu un nou episod muzical pentru a-ți încărca bateriile într-un concert de excepție pe scena Harlequin Mamaia.

În acompaniamentul simpaticilor săi instrumentiști, Mihai Mărgineanu va încălzi atmosfera cu melodii celebre precum ”Paraschiva”, ”Melci, scoici, raci, craci” sau ”M-am dus sa tai un copac” si ii va inveseli pe cei prezenti cu povestiri amuzante, dar si cu refrenele arhicunoscute ale pieselor: ”Ma iubeste femeile”,”Gore Din Chitila”, ”Foaie Verde, Foaie Fraga”, ”Jana Era Croitoreasa” sau ”Aviatia da senzatia”.

Muzica lui Mărgineanu este inspirată, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cantece vechi de pahar, dar Mihai intotdeauna a avut grija sa capteze publicul si cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, in stilul sau caracteristic.

Asadar, vino VINERI, 3 AUGUST, de la ora 21.30, la restaurantul HARLEQUIN Mamaia pentru o seară de bună dispoziție și muzică de calitate

Rezervari la 0766 400 181

Bilet 65 lei

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 48 de ore, timp în care biletele se achiziționează de la restaurant Harlequin între orele 11.00 – 22.00.

Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime. După ora 2.30 rezervarea expiră.

Eveniment organizat de evenimente-constanta.ro si sustinut de: X-Printing, Cuget Liber, Vivo Constanta, Magic FM și Cuget Liber

[text via: evenimente-constanta.ro]

SUNA ACUM SI FA O REZERVARE