DATE / TIME 06/28/2019 22:30

Categorii


Seara Folk cu Mircea Vintila & Emeric Imre

Nu ratați o seară folk cu doi dintre cei mai buni artiști ai genului. VINERI, 28 IUNIE, de la ORA 22.30, pe scena Harlequin Mamaia.

Rezervari la 0766 400 181
Bilet 35 lei

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 48 de ore, timp în care biletele se achiziționează de la restaurant Harlequin între orele 11.00 – 22.00.

Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la restaurant la ora 22.00, pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime. Mesele se ocupa in ordinea sosirii la eveniment.
…………………………
Mircea Vintila și Emeric Imre vă invită la un concert de excepție, în care veți avea ocazia să ascultați unele dintre cele mai frumoase piese din carierele celor doi muzicieni.

Membru al trupei Pasărea Colibri, Mircea Vintila este unul dintre cei mai apreciaţi artişti folk, piesele sale aflându-se în topul preferinţelor publicului care ştie să preţuiască acest gen muzical. Cantecele lui Mircea Vintila debordează de melodicitate și o atenție deosebită acordată “vorbelor”. De la “Lordul John” la “Drama de cartier”, fanii muzicii folk vor savura o listă întreagă de adevărate hituri realizate pe parcursul carierei artistului.

Emeric Imre, de asemenea, se află în top 5 cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică folk din România, un om cu o conștiință socială vie și ardentă, un artist profund, cu un repertoriu de piese destinate sufletului. Artistul, care reuseste sa topeasca inimi cu cantecele lui, promite o prestație de excepție, din care nu vor lipsi piese precum: “Nebun de Alb”, “Jurământ”, “Hai Iubito”, “Bună varianta rea”, dar și multe alte piese din repertoriul propriu și nu numai.

[text via: evenimente-constanta.ro]

SUNA ACUM SI FA O REZERVARE