DATE / TIME 04/10/2022 20:00

Locatie
Harlequin Mamaia by the Lake

Categorii


❌ Jumatatea Mea Barbatul ❌
🗓 vineri , 10 Aprilie 🗓
📍 Harlequin By The Lake📍
⏰ Ora 20:00 ⏰
⚡️ Teatru ⚡️
🎟 Pret bilet: 60 de lei 🎟
Bilete se pot achizitiona fizic de la vechea locatie Harlequin Mamaia Lake sau online pe iabilet.ro.
Actrița Cezara Dafinescu: „Ne-am obișnuit să ne amintim de actorii pe care-i iubim, doar atunci când pleacă într-o stea! Ce-ar fi să le dăm șansa să fie alături de noi și când mai au încă câte ceva de spus?!
Timp de peste 40 de ani am strâns în suflet toate vorbele pe care aș fi vrut să vi le spun, toată dragostea pe care v-am păstrat-o. Cred că a venit momentul să stăm din nou față în față!
Ați fost lângă mine la bine și la rău, m-aţi ajutat să trec peste clipe grele. Am vrut de multe ori să plec, dar de fiecare dată, prin dragostea voastră, m-ați întors din drum.
„M-am sprijinit mereu pe umerii voștri, pe dragostea voastră…
De multe ori, voi, spectatorii, ați fost singura mea familie, singurul sprijin. Vine o vreme când tragem linie și adunăm….timpul în care am iubit, timpul în care am urât, timpul în care am greșit, câtă iubire am primit, câtă am dăruit, câtă am irosit.
Vă propun acum o astfel de întâlnire. Una în care să-mi dați prilejul să mă arăt așa cum sunt, cu bune și rele, cu vise și speranțe!”
Regizorul Toma Enache: „După 40 de ani petrecuți pe scena Teatrului Național București, actrița Cezara Dafinescu vine la o intâlnire cu publicul său. Și vine la intâlnire cu traista plină de amintiri! A îndesat in ea copilăria, adolescența, femeia îndrăgostită, frânturi din viața si din filmele sale, emoții și trăiri vechi şi noi.
Vă invităm să fiți părtași la aceste daruri pe care Cezara Dafinescu le oferă în spectacol, cu pasiune, cu generozitate, cu talentul şi frumusețea care au însoțit-o întotdeauna!”
La final toți spectatorii vor primi volumul de versuri „Infectați de iubire” de Toma Enache
☎️Detalii si rezervari mese 0724 412 414.
🍾 Nu rata distractia iernii la “ Harlequin By The Sea ”
Condiții de participare:
1. Mesele se ocupă numai în ordinea sosirii
2. Persoanele care achiziționează bilete online si vor sa stea la acceasi masa , dar au cumparat bilete de pe carduri diferite , sunt rugati să sune sau sa transmita un mesaj pe WhatsApp imediat dupa ce au achizitionat biletele , pentru rezervarea locurilor la masa , la numarul de telefon 0724412414.
3. Organizatorii nu răspund pentru deteriorarea sau pierderea lucrurilor personale.
4. Accesul la eveniment se face începând cu ora 18:00.
💡 Bine de stiut
🔸 Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora în format digital.
***** ”Harlequin By The Sea” este o locatie noua , inaugurata recent , situata intre Hotel Central si Hotel Modern , care are o terasa generoasa la exterior cu deschidere la faleza Mamaia si o capacitate la interior de 250 locuri si exterior 250 locuri. Accesul in locatie pe timp de iarna sa face din Bulevardul Mamaia , iar pe timp de vara accesul in locatie se poate face si din faleza Mamaia doar pietonal. *****
***** ”Harlequin By The Lake” este locatia de pe malul lacului care dispunde de un Salon de 120 de locuri si Salonul Pergola de 50 de locuri ambele avand deschidere la terasa si lac. Accesul la locatie se face din Bulevardul Mamaia NR. 341 D pe aleea dintre Hotel Laguna si Terenurile de Tenis Idu. *****