DATE / TIME 05/06/2022 18:00

Locatie
Harlequin Mamaia by the Sea

Categorii


❌ Mircea Baniciu ❌
🗓 Vineri, 6 Mai 2022 🗓
📍 Harlequin By The Sea 📍
⚡️ Show de neuitat ⚡️
🎶 Concert Live 🎶
⏰ Ora: 20:00 ⏰
🎟 Pret 60 lei/pers 🎟
Vom retrăi împreună cele mai frumoase amintiri, fredonând versurile cunoscutelor cântece: Andrii Popa, Esarfa in dar, Tristeti provinciale, Vara la tara, Intelegere, Vremuri, Cantecul Ceasornicarului, dar și multe altele.
☎️Detalii si rezervari mese 0724 412 414.
🍾 Nu rata distractia primaverii la “ Harlequin By The Sea”
Condiții de participare:
1. Mesele se ocupă numai în ordinea sosirii
2. Persoanele care achiziționează bilete online si vor sa stea la acceasi masa , dar au cumparat bilete de pe carduri diferite , sunt rugati să sune sau sa transmita un mesaj pe WhatsApp imediat dupa ce au achizitionat biletele , pentru rezervarea locurilor la masa , la numarul de telefon 0724412414.
3. Organizatorii nu răspund pentru deteriorarea sau pierderea lucrurilor personale.
4. Accesul la eveniment se face începând cu ora 18.00.
💡 Bine de știut:
🔸 Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora în format digital.
***** ”Harlequin By The Sea” este o locatie noua , inaugurata recent , situata intre Hotel Central si Hotel Modern , care are o terasa generoasa la exterior cu deschidere la faleza Mamaia si o capacitate la interior de 250 locuri si exterior 250 locuri. Accesul in locatie pe timp de iarna sa face din Bulevardul Mamaia , iar pe timp de vara accesul in locatie se poate face si din faleza Mamaia doar pietonal. *****
***** ”Harlequin By The Lake” este locatia de pe malul lacului care dispunde de un Salon de 120 de locuri si Salonul Pergola de 50 de locuri ambele avand deschidere la terasa si lac. Accesul la locatie se face din Bulevardul Mamaia NR. 341 D. *****