DATE / TIME 09/07/2017 21:00

Categorii


Margineanu si band-ul sau in concert pe scena Harlequin

Unul dintre cei mai prolifici artişti de folk din România, Mihai Marigineanu revine la Constanţa alături de band-ul său, renumit pentru show-urile memorabile şi atmosfera unică de la fiecare concert.

În acompaniamentul simpaticilor sai instrumentisti, Mihai Margineanu va încălzi atmosfera cu melodii celebre precum ”Paraschiva”, ”Melci, scoici, raci, craci” sau ”M-am dus sa tai un copac” si ii va inveseli pe cei prezenti cu povestiri amuzante, dar si cu refrenele arhicunoscute ale pieselor: ”Ma iubeste femeile”,”Gore Din Chitila”, ”Foaie Verde, Foaie Fraga”, ”Jana Era Croitoreasa” sau ”Aviatia da senzatia”.

Muzica lui Mărgineanu este inspirata, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cantece vechi de pahar, dar Mihai intotdeauna a avut grija sa capteze publicul si cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, in stilul sau caracteristic.

Asadar, vino JOI, 7 SEPTEMBRIE, de la ora 21.00, la restaurantul HARLEQUIN Mamaia pentru o seara de buna dispozitie si muzica de calitate alaturi de Mihai Margineanu & Band.

Rezervari la 0766 400 181

Bilet 65 lei

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 48 de ore, timp în care biletele se achiziționează de la restaurant Harlequin între orele 11.00 – 22.00.

Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime. După ora 20.00 rezervarea expiră.

Eveniment organizat de evenimente-constanta.ro si sustinut de: X-Printing, Cuget Liber, Vivo Constanta, Constanta News, Magic FM si Telegraf

[text via: evenimente-constanta.ro]

 

SUNA ACUM SI FA O REZERVARE